De Joblente 2024

Workshops, lezingen, Jobbeurs, ontmoetingen, elke dag… voor alle werkzoekenden


De Joblente is een origineel programma van activiteiten in de gemeenten van Oudergem, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Lambrechts-Woluwe en Sint-Pieters-Woluwe, georganiseerd in samenwerking met de jobhuizen.

Tijdens de maanden maart en april heeft u de gelegenheid verschillende ateliers, lezingen, workshops en informatiesessies bij te wonen voor uw zoektocht naar werk. De workshops die wij aanbieden zijn gevarieerd: de opmaak van een goed cv en een sollicitatiebrief, de voorbereiding op het sollicitatiegesprek, opleidingen, de opstart van een eigen zaak, de groeisectoren, de sociale netwerken,…Wij hebben er bovendien op gelet aandacht te besteden aan de aspecten welzijn en e-recruitement.

Deelnemen aan de activiteiten van de Joblente doet u op vrijwillige basis en is volledig gratis, maar om een goede organisatie te kunnen verzekeren, is het vereist zich op voorhand online in te schrijven. Ook zien wij ons verplicht de inschrijving te beperken tot 3 workshops per persoon.

Met de organisatie van dit evenement, wensen wij u te ondersteunen in uw jobsearch en u de nodige tools te bezorgen om deze te doen slagen.

Wij wensen u een Joblente vol rijke ervaringen.

Didier Molders, schepen van Werk te Auderghem
David Leisterh, voorzitter van het OCMW te Watermaal-Bosvoorde
Eric Bott, schepen van Werk te Sint-Lambrechts-Woluwe
Alexandre Pirson, schepen van Werk te Sint-Pieters-Woluwe

Programma (PDF)
Printemps de l'emploi 2024